JULIA KRAUFVELIN

VISUELL Konstnär

Den kreativa processen hjälper mig att slappna av och fokusera. Ända sedan jag var liten har jag tyckt om att skapa. Jag är stolt att kunna säga att mitt intresse och tidigare hobby har utvecklats till en karriär inom den kreativa branschen. Jag letar efter ett jobb, som ger mig möjligheten att utnyttja mina färdigheter och utvecklas inom mediebranschen.

Under våren 2019 tog jag examen i audiovisuell kommunikation från Prakticum. På yrkesskolan studerade jag tre olika områden inom media: grafisk design, fotografi och video.

Jag skulle beskriva mig själv med dessa tre ord: glad, öppen och hjälpsam. Jag bryr mig om människor och jag har en optimistisk inställning till livet.

UTBILDNING

2016 - 2019

Media-assistent, Yrkesinstitutet Prakticum

2016

Grundskola, Kungsvägens Skola

ERFARENHET

2019 - 8 veckor

Svensk Ungdom

Svensk Ungdom är ett ungdomsförbund för Svenska Folkpartiet i Finland. Under tiden som praktikant hos dem jobbade jag med grafisk design och video, bl.a. med marknadsföringen inför Riksdagsvalen 2019 samt annan evenemangsmarknadsföring.
2019 - 8 veckor

Cadzow Pelosi, Skottland

Cadzowpelosi koncentrerar sig framför allt på interiör- och arkitekturfotografi. Som praktikant var min huvudsakliga uppgift att fotografera interiör- och arkitekturmaterial, men jag fick också göra både studio- och produktfotografering. Under praktikperioden i Skottland använde jag mig mest av en PhaseOne-kamera.
2017 - 2019

Watson Digital, Skottland

Mina huvudsakliga uppgifter som praktikant vid Watson Digital var reklamarbete och ikongrafik för olika kunder. Som frilansare har jag fortsättningsvis gjort beställningsarbeten ( bl.a. logotyp designs och layouter) för Watson Digital.
2017 - 4 veckor

Cainby, Åland

Grafisk design arbete som skyltlayout och bildekaler.

Erfarenhet inom övriga brancher

RTV Yhtymä OY, målfärgs- och inredningsaffär – butiksbiträde, kundservice
Scan Burger, restaurang- och servicestation –  kassa, tillredning av snabbmat
Ravintola Veljekset, restaurang – servitris

KUNSKAP

1 %
ADOBE PROGRAM

98% Illustrator&Photoshop , 93% Indesign&Premiere Pro

1 %
ELEMENTOR
1 %
WORDPRESS
1 %
MICROSOFT OFFICE

Har du några frågor?

Kontakta mig på INFO@JULIAKRAUFVELIN.COM

REFERENSER

Sofia Jern

+358 50 3456548 jernsofia@gmail.com

David Cadzow

+44 7989 445405

david.cadzow@cadzowpelosi.com