JULIA KRAUFVELIN

VISUAaLinen ARTISTi

Oma keinoni rentoutumiseen ja keskittymiseen on luovuus. Pienestä pitäen olen pitänyt kreatiivisista puuhista ja kiinnostus media-alaa kohtaan kasvoi. Ylpeänä voin nyt todeta että harrastuksestani on tullut ammattini.

Olen suorittanut audiovisuaalisen viestinnän tutkinnon Yrkesinstitutet Prakticumissa ja valmistuin media-assistentiksi keväällä 2019. Opinnoissani keskityin kolmeen pääalueeseen: graafinen suunnittelu, valokuvaus ja video. Vastavalmistuneena visuaalisena artistina odotan innolla saavani käyttää lahjakuuttani ja kehittyä media-alan ammatissa. Koulun ohella olen työskennellyt myös freelancerina ja tilauksesta tuottanut lähinnä graafista suunnittelutyötä yrityksille.

Kuvailisin itseäni iloiseksi, avoimeksi ja auttavaiseksi henkilöksi. Välitän ihmisistä ja meidän yhteisestä maailmastamme ja minulla on optimistinen asenne elämään.

Koulutus

2016 - 2019

Media-assistentti, Yrkesinstitutet Prakticum

2016

Peruskoulu, Kungsvägens Skola

TYÖKOKEMUS

2019 - 8 viikkoa

RKP - Nuoret​

Svensk Ungdom , jota kutsutaan myös nimellä RKP-nuoret, on Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen nuorisojärjestö. Harjoittelijana heillä työskentelin graafisen suunnittelun ja videon parissa, muun muassa vuoden 2019 edustusvaalien markkinoinnin eteen sekä tein muuta tapahtumamarkkinointityötä.
2019 - 8 viikkoa

Cadzow Pelosi, Skotlanti

Cadzowpelosi yrityksen toiminta perustuu ennen kaikkea sisustus- ja arkkitehtuurivalokuvauksiin. Harjoitteluaikanani tehtäväni oli pääasiassa kuvata tämänkaltaista materiaalia mutta sain myöskin tehdä studio- ja tuotevalokuvauksia.  Työkaluna käytin PhaseOne-kameraa.
2017 - 2019

Watson Digital, Skotlanti

Päätehtäväni tämän työharjoittelun aikana oli mainosten graafinen suunnittelu ja ikoni/logografiikka kyseisen yrityksen asiakkaille. Harjoittelujakson jälkeen olen jatkanut freelancerina tälle toimeksiantajalle samojen tehtävien parissa.
2017 - 4 viikkoa

Cainby, Ahvenanmaa

Graafista suunnittelutyötä kuten kylttien taittaminen ja autotarrat.

Työkokemus muilta aloilta

RTV Yhtymä OY, maali- ja sisustusliike – myymälätyö, asiakaspalvelu
Scan Burger, ravintola- ja huoltoasemaliike – kassatoiminnot, ruoanvalmistus
Ravintola Veljekset, ravintola – tarjoilia

TAIDOT

1 %
ADOBE OHJELMAT

98% Illustrator&Photoshop , 93% Indesign&Premiere Pro

1 %
ELEMENTOR
1 %
WORDPRESS
1 %
MICROSOFT OFFICE

Onko kysyttävää?

OTa yhteyttä INFO@JULIAKRAUFVELIN.COM

SUOSITTELIJAT

Sofia Jern

+358 50 3456548 jernsofia@gmail.com

David Cadzow

+44 7989 445405 david.cadzow@cadzowpelosi.com